TÄYDEN PALVELUN AUTOLIIKE  

Missionamme RealCarsilla on mahdollistaa asiakkaallemme sujuvammat autokaupat. Jo yli 1000 tyytyväistä asiakasta on lähtenyt meiltä matkaan uudella autolla, ja meidän kauttamme myös auton rahoitus ja vakuutusasiat järjestyvät luotettavasti.

Kun mietit auton hankintaa, käänny aina ensin RealCarsin puoleen!

MIKSI REALCARS?

RealCars on autoliike ihmisille, jotka haluavat autoltaan enemmän kuin pelkän kulkupelin. Arvostamme premium-autoissamme laatua, ja kustomoimme jokaisen auton ostajalle tärkeillä varusteilla.

Autojemme ajaton tyylikkyys ja personoidut lisävarustelut takaavat asiakkaillemme ainutlaatuisen kokemuksen, ja puhdasta ajamisen iloa. Meidän kauttamme myös auton rahoitus- ja vakuutusasiat järjestyvät luotettavasti.

Missionamme RealCarsilla on mahdollistaa asiakkaallemme sujuvammat autokaupat. Ville Koponen perusti RealCarsin vuonna 2010 Jyväskylään, ja sen jälkeen jo yli tuhansia tyytyväisiä asiakkaita on lähtenyt meiltä matkaan uudella autolla!

Tiuomme autoja suoraan Euroopan automarkkinoilta mm. Saksasta, Hollannista ja Ruotsista. Monen vuoden kokemuksemme takaa, että voimme tarjota huippuyksilöt asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan.

Kattavan yhteistyöverkostomme avulla pystymme toimittamaan autot ulkomailta nopeasti ja luotettavasti. Yleensä toimitukseen menee n. 2–3 viikkoa, mutta joissain tapauksissa tilaamasi auto on sinulla jopa viikossa.

Autamme asiakkaitamme järjestämään myös heidän unelmiensa tuontiautot turvallisesti kotimaahan. Kaikkien toimittamiemme autojen kunto tarkastetaan paikan päällä ennen kuljetusta.

TÄYDEN PALVELUN AUTOLIIKE

 

1. AUTON RAHOITUS HELPOSTI JA TURVALLISESTI

Tarjoamme autoosi turvallisen ja helpon rahoituksen, jolla voit maksaa autoasi kuukausittain. Vakuutena toimii ostamasi auto. Luotettavina yhteistyökumppaneinamme toimivat Suomen tunnetuimmat autorahoitusyhtiöt Santander Consumer Finance Oy; OP Yrityspankki Oyj, Lähitapiola Rahoitus Oy.

2. HOIDAMME AUTOVAKUUTUKSET PUOLESTASI

Hoidamme myynnin yhteydessä autosi vakuutukset haluamaasi vakuutusyhtiöön. Halutessasi voimme myös kilpailuttaa vakuutusyhtiöt puolestasi ja varmistaa, että saat rahoillesi parasta vastinetta. Samalla hoidamme myös autosi rekisteröinnin kuntoon.

3. LISÄTURVALLA HUOLETTOMIA KILOMETREJÄ

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat tehdä autokaupat luottavaisin mielin. Kuluttajansuojan mukaisen ostoturvan lisäksi kaikkiin autoihimme on mahdollista hankkia erillinen lisäturva määräajaksi. Määräajan pituus ja lisäturvan laajuus sovitaan aina tapauskohtaisesti.

4. TARPEIDEN MUKAAN VARUSTELTU AUTO

Varustelemme automme tarvittaessa juuri toiveidesi mukaisesti. Mahdollisia varusteluja ovat mm. teho- ja värimuutokset, ikkunoiden tummennukset, alustamuutokset sekä vanteet ja renkaat.

5. VOIT LUOTTAA KOKEMUKSEEN

RealCarsilla on vuosien kokemus autokaupasta ja tuontiautoista. Olemme vuosien saatossa luoneet kattavat ja luotettavat hankintakanavat ympäri Euroopan, joiden avulla valikoimamme on jatkuvasti laadukas. Pidämme myös huolen, että kaikilla myymillämme autoilla on takanaan luotettava historia. Ja jos valikoimassamme ei juuri nyt ole mieleistäsi autoa, voit aina myös pyytää meitä hankkimaan sellaisen.

ME

Ville Koponen

Joakim Mether