Sujuvaa autokauppaa yli 30 vuoden kokemuksella

TÄYDEN PALVELUN AUTOLIIKE

Missionamme RealCarsilla on mahdollistaa asiakkaallemme sujuvammat autokaupat. Ville Koponen perusti RealCarsin vuonna 2010 Jyväskylään, ja sen jälkeen jo yli tuhansia tyytyväisiä asiakkaita on lähtenyt meiltä matkaan uudella autolla!

AUTON RAHOITUS HELPOSTI JA TURVALLISESTI

Tarjoamme autoosi turvallisen ja helpon rahoituksen, jolla voit maksaa autoasi kuukausittain. Vakuutena toimii ostamasi auto. Luotettavina yhteistyökumppaneinamme toimivat Suomen tunnetuimmat autorahoitusyhtiöt Santander Consumer Finance Oy; OP Yrityspankki Oyj, Lähitapiola Rahoitus Oy.

HOIDAMME AUTOVAKUUTUKSET PUOLESTASI

Hoidamme myynnin yhteydessä autosi vakuutukset haluamaasi vakuutusyhtiöön. Halutessasi voimme myös kilpailuttaa vakuutusyhtiöt puolestasi ja varmistaa, että saat rahoillesi parasta vastinetta. Samalla hoidamme myös autosi rekisteröinnin kuntoon.

LISÄTURVALLA HUOLETTOMIA KILOMETREJÄ

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat tehdä autokaupat luottavaisin mielin. Kuluttajansuojan mukaisen ostoturvan lisäksi kaikkiin autoihimme on mahdollista hankkia erillinen lisäturva määräajaksi. Määräajan pituus ja lisäturvan laajuus sovitaan aina tapauskohtaisesti.

TARPEIDEN MUKAAN VARUSTELTU AUTO

Varustelemme automme tarvittaessa juuri toiveidesi mukaisesti. Mahdollisia varusteluja ovat mm. teho- ja värimuutokset, ikkunoiden tummennukset, alustamuutokset sekä vanteet ja renkaat.

VOIT LUOTTAA KOKEMUKSEEN

RealCarsilla on vuosien kokemus autokaupasta ja tuontiautoista. Olemme vuosien saatossa luoneet kattavat ja luotettavat hankintakanavat ympäri Euroopan, joiden avulla valikoimamme on jatkuvasti laadukas. Pidämme myös huolen, että kaikilla myymillämme autoilla on takanaan luotettava historia. Ja jos valikoimassamme ei juuri nyt ole mieleistäsi autoa, voit aina myös pyytää meitä hankkimaan sellaisen.

KOTIINTOIMITUS

Teemme auton oston sinulle helpoksi. Tarvittaessa toimitamme uuden autosi luoksesi. Ennen toimitusta saat myyjältä tarkat tiedot autosta ja sen kunnosta. Kun kaupan ehdot on sovittu, pääsemme sopimaan toimitusta. Uusi autosi on sinulla 1-3 arkipäivän sisällä.